İbrahim Bodur'un cenaze namazı kılındı

Dün 88 yaşında hayata gözlerini yuman Dr. İbrahim Bodur için Fatih Cami’nde cenaze namazı kılındı.

24.05.2016 17:05:430
Paylaş Tweet Paylaş
İbrahim Bodur'un cenaze namazı kılındı
Dün 88 yaşında hayata gözlerini yuman duayen işadamı ve Kale Grubu'nun kurucusu Dr. İbrahim Bodur için Fatih Cami’nde cenaze namazı kılındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı. Törende Erdoğan ve Gül kısa birer konuşma yaptılar.

Erdoğan, "Öncelikle bende İbrahim Ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum" diyerek şunları kaydetti:

"Bende İbrahim Ağabeyimizi İmam Hatip okulunda okuduğum yıllardan tanıyorum. O günden, bugüne tanıdığım, görüştüğümüz, seviştiğimiz bir ağabeyimizdi. Yerliydi, milliydi ve sürekli olarak bunun heyecanını, bunun aşkını duyan bir insandı. İthal mali değildi."

"TÜRK SANAYİSİNİN TEMEL DİREKLERİNDEN, ÖNDERLERİNDE BİRİSİYDİ"

Abdullah Gül ise, "Kendisi gerçekten çok asil bir insandı. Hepimiz şahidiz mükemmel bir insandı. Memleketi için, vatanı için çok büyük sevgileri olan bir insandı. Türk sanayisinin temel direklerinden, önderlerinde birisiydi" dedi.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz