David Cameron ve Theresa May dönemlerinde kabinenin değişmez ismi olan, Maliye’den Dışişleri’ne kadar dört stratejik bakanlığı yöneten Philip Hammond; Brexit sürecindeki dengeli tutumu ve küresel diplomasiye vurduğu mühürle tanınıyor.
9–12 Nisan 2026 tarihlerinde Sapanca’da gerçekleştirilecek Uluslararası Ekonomi Zirvesi kapsamında düzenlenen “Stars of Region Start Up Yarışması”nın jüri üyeleri açıklandı.
Capital, Ekonomist, CeoLife ve Start Up dergileri tarafından organize edilen Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ) bu yıl 9-12 Nisan tarihlerinde “Büyük Dönüşüm” temasıyla Sapanca’da düzenlenecek.
2012 yılından beri düzenlenen Uluslararası Ekonomi Zirvesi (UEZ) bu yıl 9-12 Nisan tarihlerinde yapılacak ve Danimarka Eski Başbakanı Helle Thorning-Schmidt “Büyük Dönüşüm” konulu panelde özel konuşmacı olarak yer alacak.
Küresel ekonominin geleceğine ilişkin başlıkların ele alınacağı Uluslararası Ekonomi Zirvesi 2026 için kayıtlar başladı.
KPMG Türkiye İnovasyon ve Teknoloji Danışmanlığı Lideri, Şirket Ortağı Gökhan Mataracı, “Bireysel deneyimleri yakalamaya çalışan tüm sektörler yapay zekaya adapte oluyor” dedi.
UEZ2025'de konuşan Sanofi Avrasya Bölge Başkanı Cem Öztürk, 'Verinin hep birlikte paylaşılması ve analiz edilmesi inanılmaz şekilde önem kazandı' dedi.
UEZ2025'de konuşan Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, değişen dünya düzeninde sürdürülebilir büyüme, dijitalleşme ve insan odaklı yaklaşımla hareket ettiklerini söyledi.
UEZ2025'de “Yeşil Ekonomi ve Sürdürülebilirliğin Yarını” panelinde konuşan sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, “Sürdürülebilirlik herkesin çocuğuna aktaracağı, sorumlu olduğu bir konu” dedi.
UEZ2025'deki “Toplum 5.0: Büyük Dönüşüm” panelinde konuşan BSH Türkiye CEO’su Alper Şengül, “Artık tüketiciler, markalarla ortak değerlerde buluşmak istiyor.” dedi.
UEZ2025'de konuşan Kredim CEO & Param Grup CRO Dr. Semra Demircioğlu, finansın teknolojiyle buluştuğu her alanda farklı teknolojilerin geliştirildiğini ve yatırımların arttığını söyledi.
Uluslararası Ekonomi Zirvesi’nin ikinci gününde açılış konuşmasını yapan İspanya Eski Başbakanı José Luis Rodríguez Zapatero: Ben Türkiye’nin AB içinde olmasını AB için istiyorum.
UEZ 2025 “Değişen Küresel Gerçekler ve Gelecek 5.0” temasıyla, iş ve ekonomi dünyasını bir araya getiriyor.
Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, geçmişte iki kıta arasındaki köprü olarak tanımlanan Türkiye'nin, bugün dünyanın bağlantı noktası konumuna geldiğini belirtti.
Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hakan Safi, “Türkiye’nin ihracatı, bugün 260 milyar dolara ulaştı. Önümüzdeki 10 yıl içinde bu rakamın 2-3 katına çıkacağına inanıyoruz” dedi.