Koç Holding 35 bin çalışan için ne karar verdi?

Koç Holding CEO'su Çakıroğlu, pandemi döneminde geçilen uzaktan çalışma modelinin 35 bin ofis çalışan için kalıcı getireceklerini belirterek, “Değişmekten korkmuyoruz, kendimize güveniyoruz” dedi.

26.01.2021 13:08:000
Paylaş Tweet Paylaş
Koç Holding 35 bin çalışan için ne karar verdi?

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, Üst Düzey Yöneticiler Toplantısı’nda (ÜDYT) açıklamalarda bulundu.

Çakıroğlu, Covid-19 pandemisi nedeniyle toplulukta hızla yaygın uygulamasına geçilen 'uzaktan çalışma' modelinin, Koç Topluluğu içinde 35 bin ofis çalışanı için kalıcı hale getirileceğini açıklayarak "Değişmekten korkmuyoruz, kendimize güveniyoruz" dedi.

“Uzaktan çalışma pratiğine hızla geçtik”

Çakıroğlu "Pandemi sürecinde çalışma arkadaşlarımızın, iş ortaklarımızın, bayilerimizin, tedarikçilerimizin ve ailelerinin sağlığı birinci önceliğimizdi. Çok hızlı, dikkatli ve hassas davrandık. 11 Mart'taki pandemi ilanından önce seyahatleri yasakladık ve karantina tedbirlerini açıkladık. Uzaktan çalışma pratiğine hızla geçtik. İş yerlerinde çalışmaya devam eden arkadaşlarımız için gereken her türlü tedbiri derhal aldık. Bu zor dönemde istihdamın korunmasını ve çalışma arkadaşlarımızın gelir kaybının önlenmesini de öncelik olarak kabul ettik. Zor zamanlarda arkadaşlarımızın ve ailelerinin kaygılarını azaltmaya, ihtiyaçlarına destek olmaya çalıştık” diye konuştu.


Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz