Euro Bölgesi, Almanya ve Fransa'dan alınan satın alma yöneticileri endeksleri toparlanmanın beklenenden daha iyi seviyelerde gerçekleştiğini gösterdi.
Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, destekleme ödemeleri kapsamında, 10 kalemde 358 milyon 204 bin liranın Kurban Bayramı öncesi bugün saat 18.00 itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını bildird
Şişecam Topluluğu’nun tüm faaliyetlerini tek çatı altında toplamak üzere Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) yaptığı başvuru onaylandı.
EPDK, 1 Ağustos itibarıyla başlatacağı Yeşil Tarife (YETA) uygulamasında fiyatlar abone grubuna göre kilovatsaat başına 79,25 ile 91,46 kuruş arasında değişiklik gösterecek.
24 Temmuz 2020 tarihli ve 31195 sayılı Resmi Gazete
İstihdama ilişkin düzenlemeleri içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
ABD'nin Çin'in Houston Başkonsolosluğunu kapatma kararı alması sonrası artan gerilim piyasaları negatif etkiliyor.
ABD'de işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 18 Temmuz ile biten haftada 1 milyon 416 bine yükselerek mart ayından bu yana ilk kez artış kaydetti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası toplam rezervleri geçen hafta 577 milyon dolar azalarak 89 milyar 459 milyon dolara geriledi.
Yurt dışında yerleşik kişiler, 17 Temmuz haftasında 174 milyon dolarlık hisse senedi sattı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 8,25'te sabit bıraktı.
Tarihçi ve profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç, sayfalar arasındaki etkileyici fotoğraflar ile hayal gücünü tetikleyen yalın ve bilgilendirici anlatımıyla yaz tatili planlarınıza rehberlik ediyor.
Garanti BBVA üst üste altıncı kez "Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası" olurken, üçüncü kez "Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası" seçildi.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından hazırlanan lisanslama ve sicil tutmaya ilişkin değişiklik tebliği ile Bilgi Sistemleri Bağımsız Denetim Lisansı'na ilişkin düzenlemeler yapıldı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından zarar gören esnaf ve sanatkarın Halkbank'tan aldıkları ve ödenmeyen düşük faizli kredi borçları 3 ay ertelendi.