Altının gram fiyatı, haftaya düşüşle başlamasının ardından 521 lira seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altın 852 lira, Cumhuriyet altını 3.490 liradan satılıyor
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)1. çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. Buna göre Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 7 büyüme kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çevrim içi toplantı gerçekleştiren ABD'li şirketlerin üst düzey yöneticileri, Türkiye ekonomisine duydukları güvenle yeni yatırım hazırlıkları içinde olduklarını bildirdi
Vergi ve yapılandırma ödemelerinde süre bugün sona erecek
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Peki, kabine toplantısında hangi konuların görüşülmesi bekleniyor?
Ekonomide gözler art arda açıklanacak büyüme, ihracat ve enflasyon rakamlarında. Bu haftadan itibaren ekonomide veri gündemi daha da hareketlenecek.
Evlere sipariş uygulaması Getir’in Kurucusu Nazım Salur, bugünden itibaren Amsterdam’da hizmet vermeye başladıklarını duyurdu.
MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Üyesi Hulusi Acar, "8'i kadın olmak üzere 20 kişiye istihdam sağlayacağız. Binlerce teknolojik ürünü Van ve çevresindeki teknolojiseverlerle buluşturacağız" dedi.
ÜNLÜ & Co’nun halka arzına ilişkin başvuru Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz için fiyat 6,9 TL olarak belirlendi.
Huobi, 30 Mayıs’ta “Blockchain ve Kripto Para Zirvesi” düzenliyor. Online olarak gerçekleşecek “Blockchain ve Kripto Para Zirvesi”, Huobi ve Etkin Kampüs iş birliğiyle hayata geçiriliyor.
Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, salgın sürecinde konut fiyatlarının yüzde 23,4 arttığını, bu rakamın Beylikdüzü’nde yüzde 40’ı aştığını bildirdi.
Türkiye İş Bankası, yaklaşık 1 milyar dolar tutarında sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon kredisi anlaşması imzaladı.
Ekonomist Dergisi ve Türk Ekonomi Bankası işbirliği bu yıl 17. kez düzenlenen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında ödül töreni gerçekleşti. 13 dalda toplam 55 ödül sahiplerini buldu.
Pandemi sonrasında pek çok şirket yetenek havuzlarını yeni becerilerle geliştirmeye odaklanıyor. Geleceğin yetenekleri için yarışan şirketlerin beceri geliştirme yatırımları da artıyor...
TCMB Başkanı Kavcıoğlu, “Sıkı parasal duruş; enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve finansal piyasa gelişmelerinde dışsal ve geçici oynaklıklara karşı bir tampon işlevi görecek” dedi.