2015 Ekim'de tüketici güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 7,3 artarak 62,78 oldu.
2015 Ekim'de tüketici güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 7,3 artarak 62,78 oldu.
Kamu çalışanlarının 30 Ekim'de idari izinli sayılmasına karar verildi ve 29 Ekim tatili 4 güne çıktı.
Sanayi Bakanı Fikri Işık, yerli otomobilin fikri mülkiyet hakları için 40 milyon euro ödendiğini söyledi.
Moody’s, düşük petrol fiyatları nedeniyle Körfez ülkelerinin mali baskı altına girebileceği uyarısında bulundu.
İstanbul'un 3. havalimanının 4.5 milyar Euro’luk ilk kredisi için imzalar atıldı.
Merkez Bankası’nın Ekim ayı Para Politikası Kurulu toplantısında kısa vadeli faizleri sabit tutması bekleniyor.
TÜSİAD Başkanı Symes, "Türkiye göçmenlere karşı AB'nin tampon bölgesi veya kapı bekçisi olamaz" dedi.
Eski Başbakan Yardımcısı Babacan, Türkiye siyasetindeki öngörülemezliğin ekonomiyi olumsuz etkilediğini söyledi.
Merkez Bankası, enerji ithalatçısı KİT'lerin petrol fiyatlarındaki düşüşten dolayı giderek azalan döviz talebinin büyük ölçüde Hazine Müsteşarlığı ve TCMB tarafından karşılanmaya devam edildiğini açıkladı.
Türkiye'de geçen yıl itibarıyla en yüksek gelir 'Ankara' bölgesinde görülürken, yoksulluk oranının en yüksek olduğu bölge ise 'Erzurum, Erzincan, Bayburt' oldu.
İsveç‘te 6 saatlik günlük çalışma süresinin yaygınlaşması tartışılıyor.
Emisyon skandalı nedeniyle dünyanın dört bir yanında milyarlarca euroluk ceza ödemeleriyle karşı karşıya olan şirketin alınacak mali önlemleri görüştüğü bildirildi.
Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervleri 99,6 milyar dolarla 3 yılın en düşük düzeyine geriledi.
İhracat Eylül'de yüzde 19,8 azalışla 10,61 milyar dolar oldu. İhracatta son 12 aylık gerileme ise yüzde 7,6 oldu.