Koroplast'a 31,2 milyon lira para cezası kesildi

Rekabet Kurulu, Koroplast Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ'ye (Koroplast) 31,2 milyon lira idari para cezası kesilmesini kararlaştırdı.

16.10.2024 11:20:110
Paylaş Tweet Paylaş
Koroplast'a 31,2 milyon lira para cezası kesildi

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, Koroplast Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ'nin (Koroplast), alıcılarının yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.

Kurul, bu süreçte teşebbüsün sunduğu uzlaşma metnini kabul etti ve soruşturmayı uzlaşmayla sonuçlandırdı. Böylece, ihlali kabul eden Koroplast'a yüzde 25 indirimle 31 milyon 209 bin 737 lira idari para cezası kesildi.

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz