Altın fiyatları, yatırımcıların diğer piyasalardaki sert düşüş dolayısıyla nakite ihtiyaç duymaları ile gelen satışlarla sert düştü.
Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 10 ile tarihinin en sert günlük düşüşünü yaşıyor.
İş dünyasının büyük buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi 27-28 Kasım 2020 tarihine ertelendi.
Koronavirüs ile ilgili ticari önlemlerini açıklayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "81 ilde eş zamanlı olarak, fiyat artışı tespit edilen maske ve gıdalarla ilgili denetimlere başladık" dedi.
Softtech, önümüzdeki dönemde yükselişte olacağı öngörülen trendleri “2020 Teknoloji Raporu”nda bir araya getirdi. Raporda, veri güvenliğinin devletlerin stratejik konusu olacağı vurgulandı.
Piyasalarda koronavirüs satışları devam ederken dolar/TL kuru 6,24'ün üzerine çıktı. Güne yüzde 2,5 kayıpla başlayan BIST 100 Endeksi ise gün ortasına doğru kayıplarını artırdı yüzde 5'e kadar taşıdı.
Kolonyasıyla ünlü Düzce'de üreticiler, koronavirüs nedeniyle 2 kat artan siparişleri yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor.
Twitter, koronavirüs salgınının yayılması riski nedeniyle 4.900 çalışanından evden çalışmalarını talep etti.
Türkiye'de yerleşik olarak iş yapan Arap iş insanlarının katılımıyla, 14 Mart'ta düzenleneceği duyurulan 2.Türk-Arap İş Zirvesi'nin ertelendiği bildirildi.
Ticaret Bakanlığı maske fiyatlarındaki usulsüz artış ile ilgili açıklama yaptı.
İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi’nden yapılan açıklamada İngiliz ekonomisinin ocak ayında sıfır büyüme gösterdiği kaydedildi
İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, koronavirüs salgını ve petrol şokunun finansal piyasalara etkilerine ilişkin deflasyon riskine işaret etti.
İngiltere Merkez Bankası (BoE) sürpriz bir şekilde 50 baz puan faiz indirerek koronavirüsle mücadele için para politikası adımı atan küresel merkez bankaları listesine eklendi.
Piyasalar, Avrupa Merkez Bankası'nın yarınki faiz toplantısından çıkacak karara kilitlendi.
Türkiye'nin cari işlemler hesabı, ocakta 1 milyar 804 milyon dolar açık verirken, 12 aylık cari fazla 6 milyar 494 milyon dolar oldu.