We talked with Kamhi about the collapse of the Profilo brand, where he made a mistake and his extensive experience.
During the final months of the year, most companies are racing to realize their targets...
Türkiye’de ilk defa düzenlenen Türkiye Bulut Ödülleri, Avrupa’nın en prestijli bulut bilişim ödülü Euro Cloud’un ülke elemesi tamamlandı. E
“Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması 2013”ün sonuçları, 26 Eylül’de Esma Sultan Yalısı’nda yapılan törende açıklandı.
Türkiye’nin bankacılık sektörüne yön veren önemli isimler, CEO Club “Bankacılık Zirvesi”nde buluştu.
Anadolu Markaları Yarışmasının, bu yıl 7’ncisi düzenleniyor.
“İnşaat 2023” buluşmalarının devamı Adana’da gerçekleşti.
“Global Üniversiteli Girişimci Yarışmasının kazananları belli oldu.
Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliğiyle Garanti Bankası ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.
“Gelecek Bizde Buluşmalarının ikincisi, 5 Eylül Perşembe günü Konya’da gerçekleştirildi.
“Girişimci Kulübü”nün ikinci toplantısı “Yiyecek, içecek ve eğlence sektörünün geleceği” ana temasıyla gerçekleştirildi.
“CEO’lar Sahnede” etkinliğinde müzik dolu bir akşam yaşandı.
“Altyapı Zirvesi”ne CEO Club üyeleri dinleyici olarak katıldı.
David Bork, dünyanın önemli kurumlarında değişim danışmanlığı yapıyor.
Capital ve Turkcell işbirliğiyle eylül ayında düzenlenen CMO Club, pazarlama dünyasının üst düzey yöneticilerini bir araya getirdi.