Pandemi döneminde evden çalışma kalıcı hale gelirse ayrı sözleşme imzalanacak.
İşgücü istatistiklerini yeni metodoloji ile paylaşmaya başlayan TÜİK, ocak ayında işsizliği yüzde 12,2 olarak açıkladı.
Küresel ve bölgesel ekonomilere dair 2021-2022 büyüme beklentilerinde yukarı yönlü revizyona giden OECD, Türkiye'nin 2021 büyüme beklentisini ikiye katladı ve yüzde 5,9'a yükseltti.
İşten çıkarma yasağı Cumhurbaşkanı Kararı ile 2 ay daha geçerli olacak.
Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez görevden alındı, yerine Arda Ermut atandı.
Pandemi yavaş yavaş hayatımızdan çıkıyor ve iş dünyası yenide hareketleniyor.
Alacak sigortası şirketi Euler Hermes, 2021 yılında Türkiye ihracatının, bir önceki yıla kıyasla 30 milyar dolar artış göstermesini bekliyor.
İş dünyasında yeni mobil cihazlara sık sık ihtiyaç duyuluyor. Son teknoloji ürünü telefonlar da hız ve pratiklik sağladığı için profesyonel dünyada önem kazanıyor.
Paris Sorbonne Üniversitesi’nden Sertifikalı Stratejik Marka & Pazarlama İletişimi Sertifika Programı Başlıyor!
JP Morgan, TCMB'nin politika faizini 2021 dördüncü çeyrekte yüzde 14'e indirmesini bekliyor.
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal bankanın blog sayfasında, bugüne kadar atılan adımları ve önümüzdeki döneme dair mesajlarını paylaştı.
Türkiye’nin ve Avrasya Bölgesi’nin önemli iş ve ekonomi dünyası etkinliklerinden Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Mart'ta, hibrit (fiziksel ve online) olarak gerçekleştirilecek.
Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın dünkü açıklamaları sonrası negatif bir seyir izlerken, bugün ABD'nin istihdam raporundaki veriler takip edilecek.
Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen “İK’da yeni nesil uygulamalar” toplantısında insan kaynakları liderleri biraraya geldi.
Enflasyon şubatta yüzde 0,91 artarken, yıllık bazda yüzde 15,61 oldu.