Uzaktan iletişim araçlarıyla satılan ürün ilanlarında Türkçe uyarı zorunlu olacak. İnternet sitesinde satılan uygunsuz ürün ilanının 24 saat içerisinde kaldırılmaması halinde erişim engellenecek.
ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken kripto para piyasası, adayların bu konudaki söylemlerine odaklandı.
ASELSAN tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, STM ile 58,6 milyon euro tutarında satış sözleşmesi imzalandığı bildirildi.
Hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,5 artarak 114,2'ye, perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 0,1 artışla 110,7'ye yükseldi. İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1,7 azalışla 86,3'e düştü.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ekimde 12 ay sonrası yıllık enflasyon beklentilerinin piyasa katılımcıları, reel sektör ve hanehalkı için gerilediğini bildirdi.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde bulunan RHG Enertürk, Muradiye Elektrik ve Form Sünger AŞ'nin paylarının satışı için bir dizi ihale açıldı.
TikTok'u, 2012'de kurduğu çatı şirketi ByteDance bünyesinde geliştiren 41 yaşındaki Cang Yiming ilk kez birinciliğe yükseldi.
AB Komisyonu, Çin'de üretilen elektrikli otomobillere yönelik sübvansiyon karşıtı soruşturmanın tamamlandığını ve Çin'den elektrikli otomobil ithalatına 5 yıl için vergiler getirildiğini açıkladı.
Belçika basınında yer alan habere göre, Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu'na ait Audi markasının, Brüksel'de üretim yapan tesisinde faaliyet, 28 Şubat 2025'te kalıcı olarak sona erecek.
ABD ekonomisinin resesyona girmeden enflasyonla mücadeleyi başarıyla sonuçlandırabileceğine olan güven güçlü kalmaya devam ederken, bugünkü büyüme verileri yakından takip ediliyor.
Altınay Savunma Teknolojileri, DASAL Havacılık Teknolojileri’nde tam sahiplik sağladı. Hisse devrini bugün KAP'a bildiren şirketten açıklama var.
Asgari ücret konusunda tartışmalar hızlanırken, 118 iktisatçı ortak imzaladıkları basın açıklamasında asgari ücret artışlarında gerçekleşen enflasyon oranının dikkate alınması gerektiğini belirtti.
Melek yatırımcılar, Haziran 2013'ten bu yana başlangıç veya büyüme aşamasındaki girişimlere yaklaşık 44 milyon lira sermaye sağladı.
Fed'in öngörülenden daha yavaş faiz indirimi yapabileceğine ilişkin öngörülerin öne çıkmasıyla karışık bir seyir izlenen emtia piyasasında, jeopolitik riskler de değerli yükselişi tetikledi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, eski tip POS cihazlarını kullanmaya devam edenlerin kapısını tek tek çalacak...