TEMSA, küresel ve yerel ölçekte ekonomik faaliyet ortamını zorlaştıran çok sayıda gelişmeye rağmen, 2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252 oranında artırdı
Çelik panel radyatör üreticisi COPA Isı Sistemleri, bu yılın başında Çin’in Shanghai şehrinde kurduğu ofisin ardından bayi ve servis ağı yapılanmasını da tamamladı.
HABAŞ Genel Müdürü Hüseyin Urkun şirketin satın aldığı Honda'nın üretim fabrikasını binek otomobil üretimi için kullanacaklarını belirtti.
AYİDER Başkanı Hakan Şişik; "Satış rakamları, elinde parası olan yatırımcının ve ihtiyacı olanların konuta yöneldiğini gösteriyor. Konut satışlarındaki bu ivmenin devam edeceğini düşünüyoruz" dedi.
Durukan Şekerleme, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle Ana Pazar'da işlem görmeye başladı.
Özel sektörün yurt dışından sağladığı krediler dolayısıyla toplam borcu, Temmuz 2024 itibarıyla 2023 yıl sonuna göre 9,5 milyar dolar artarak 173 milyar dolar oldu.
Önce satıcı güvenli ödeme sürecini başlatacak, sonra alıcı notere gitmeden referans numarası ile parayı aracı kuruluşa yatıracak. Satış onaylanınca hesapta bekleyen para satıcının hesabına geçecek.
Türkiye'deki konutların kalite etkisinden arındırılmış fiyat değişimlerini izlemek amacıyla hesaplanan KFE (2023=100) ağustosta bir önceki aya göre yüzde 3,6 artarak 146,4 oldu.
Konut satışları ağustos ayında yüzde 9,9 artışla 134 bin 155 oldu. Böylece konut satışlarında bu yılın en yüksek rakamı görüldü.
Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, "dış müdahale faaliyetleri" gösterdikleri gerekçesiyle bazı Rus medya kuruluşlarını platformlarından yasakladığını bildirdi.
Şimşek: Şu anda KDV, kurumlar vergisi ve gelir vergisinde bir artış gündemimizde yok, programımızda yok. Bazı istisnalar, indirimli oranlar konusunda çalışmalarımız devam ediyor.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre Oba Makarna işlem sırası bugün 17 Eylül 2024'te seans başlangıcı itibarıyla işleme açılacak.
Avrupa borsalarında dün karışık bir seyir hakim olurken, bölge genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin endişeler varlığını sürdürüyor.
Time Dergisi’nin “Dünyanın En İyi Şirketleri – 2024” listesinde ilk 500 şirket arasına girmeyi başaran Sabancı Holding, 405’inci sırada yer aldı.
Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKL), kadın çalışanların sektördeki etkisini artırmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak için GYODER ile birlikte çalışacak.