9 yıldır Nokia Türkiye’de çalışan Çiçek İcan, ocak ayından bu yana şirketin pazarlama bölüm başkanlığını yürütüyor. İcan, Nokia Türkiye içinde farklı bölümlerde çalışarak telekomünikasyon sektörü, pazarlama ve satışla ilgili önemli deneyimler elde etti. Nokia Türkiye’nin, yıllardır devrilmez liderliğinin arkasındaki önemli isimlerden biri de o.
Her zaman pazarın ve tüketicinin nabzını tutan İcan, kariyer hedefinin farklı pazarlarda satış ve pazarlama deneyimi kazanmak olduğunu söylüyor. Bugünlerde 3G nedeniyle yoğun bir gündemi olduğunu ifade eden İcan, “3G, son kullanıcı deneyimlerini geliştirerek erişim maliyetlerini azaltacak ve pek çok yeni servis yaratacak” diyor. 3G’nin pazarlama alışkanlıklarını da etkileyeceğini belirten İcan, şöyle devam ediyor:
“Mobil iletişim kalitesinde yaşanacak gelişmeler, hem kullanıcı deneyiminin artmasını hem pazarın büyümesini sağlayacak. Şu an ürün gamımızın yüzde 40’ı, 3G uyumlu ürünlerden oluşuyor. Liderliğimizi 3G’li ürünlerde de sürdüreceğiz.”
Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?