HEY FELSEFESİ Kendi Ajansı, reklam sektörünün yeni nesil ajanslarından. 2007 yılında hayata geçen ajans, kısaca HEY olarak özetlenen, hızlı, ekonomik ve yaratıcı sloganıyla faaliyet gösteriyor. İlk işi "Türk Yunan Dostluğu" filmiyle Kristal Elma'yı alan ajansın yaratıcı direktörü ise sektörün çok yakından tanıdığı bir isim; Doğan Yarıcı.
KADRO GENİŞLİYOR Bugüne kadar Garanti Bankası ve Eczacıbaşı gibi markalara hizmet verdiklerini belirten Yarıcı, son 1 yılda hem müşteri portföylerini hem kadrolarını genişlettiklerini söylüyor. Yeni yıla da hızlı bir giriş yaptıklarını ifade ediyor. Yarıcı, son gelişmelerle ilgili şöyle konuşuyor:
KİMLER GELDİ? "Nurettin Kocatepe'yi bünyemize kattık. Önce ekmekçilik, pastacılık ve çikolata sektöründe dünyanın ve ülkemizin lider şirketlerinden Belçikalı Puratos'un reklam ve iletişim çalışmalarını üstlendik. Hemen ardından da Anadolu Grubu'nun en köklü kuruluşlarından Çelik Motor'un markalarını müşterilerimiz arasına kattık. Çok yakında yeni markalar da aramıza katılacak."
Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?