Uzak ofisler, mobil çalışanlar ve bulut uygulamaları şirketlerin verimlilik, çeviklik ve yenilikçilik konusunda hızlı ilerlemelerini sağlarken, siber güvenlik tehditlerinin yüzeyini artırıyor.
Sensormatic’in sunduğu Elektronik Fiyat Etiketi Çözümü sayesinde başta gıda, kozmetik ve elektronik olmak üzere tüm perakende sektöründe fiyatların saniyeler içinde güncellenebilmesi sağlanıyor.
Mesan Kilit Genel Müdürü Mustafa Mertöz ihracatta 90 ülkeye ulaştıklarını belirterek, önümüzdeki sene için en büyük hedeflerinin ABD pazarında büyümek olduğunu söyledi.
ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’ne layık görüldü.
Trendyol, kasım ayında düzenleyeceği “Büyük İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarında yüzde 80’lere varan indirimlerle milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunacak.
Bu yıl kuruluşunun 50. yılını kutlayan Ata Grubu, Çin’in en büyük ithalat fuarı olan ve 5-10 Kasım tarihlerinde ikinci kez düzenlenen China International Import Expo’ya üç şirketiyle katılıyor.
Biyodizel Sanayi Derneği tarafından hazırlanan, sektörün ulusal ve uluslararası görünümünün yer aldığı “Biyodizel Endüstri Raporu” geçtiğimiz günlerde yayınlandı.
Hakan Atilla'nın Borsa İstanbul CEO'su olarak atanmasının ardından yüzde 10 hissesini satmak istediğini açıklayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın paylarına Türkiye Varlık Fonu talip oldu.
DP World Yarımca’nın Çöpüne Sahip Çık Vakfı ile birlikte hayata geçirdiği “Çöpüme Sahip Çıkıyorum” eğitim programı, Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı dalında Stevie Gümüş Ödülü aldı.
Uzayıp giden işler, bitmeyen mesailer ve tabii bu duruma bağlı olarak artan maliyetler… Oysaki alınacak küçük önemlerle hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmek pekala mümkün.
Dünya optik cam pazarının yüzde 17’sini elinde bulunduran Japon devi Hoya'nın Türkiye CEO’su Suat Çam, “Önümüzdeki 5 yılda Türkiye pazarında 3 kat büyümeyi hedefliyoruz” diyor.
Artık kantin ve yemekhanelerde uzun kuyruklar, para üstünü alamama dönemi son buldu.
Türkiye’nin dergi yayıncılığında lider şirketi Doğan Burda Dergi Grubu, tüm verilerini NGN Cloud’a taşıdı. Bu geçişle beraber Doğan Burda’nın sakladığı tüm veriler Türkiye’de kalacak.
Türkiye’nin önde gelen bankalarının temsilcileri, sektörün bugününü ve geleceğini değerlendirdi.
IAS ve caniasERP’deki son gelişmeleri anlatan IAS Genel Müdürü Behiç Ferhatoğlu, “Yüzde 100’e yakın büyümeyi hedeflediğimiz o sıçrama dönemine girdik" dedi.