Başçı konuştu: Görevimizin başındayız!

İstifa iddialarıyla ilgili konuşan Merkez Bankası Başkanı Başçı, “Görevimizin başındayız, kamu görevi verildiği sürece en iyi şekilde yapılır” dedi

27.02.2015 16:32:500
Paylaş Tweet Paylaş
Başçı konuştu: Görevimizin başındayız!
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, istifa iddialarıyla ilgili konuştu. Bir televizyon kanalına konuşan Başçı, “Görevimizin başındayız, kamu görevi verildiği sürece en iyi  şekilde yapılır” dedi.  Başçı'nın istifa ettiği yönündeki iddialara TCMB Sözcüsü'nden ikinci bir açıklama gelmişti.

MB'DEN İKİNCİ AÇIKLAMA GELDİ
TCMB Sözcüsü, iddiaların bugün de devam etmesi üzerine "Başkan Başçı görevinin başındadır, iddia ve söylentiler gerçek dışıdır" dedi.  Sözcü dün de Başçı'nın sağlık kontrolünden geçtiğini ve bugün öğleden sonra görevinin başında olacağını açıklamıştı.  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Çarşamba günü yaptığı konuşmada TCMB'yi ve Başçı'yı sert şekilde eleştirmesinin ardından piyasalarda Başçı'nın istifa edebileceği spekülasyonları TL ve TL cinsi varlıkların satış baskısı altında kalmasına neden oluyor.
 
DOLARDA YENİ REKOR! TIKLAYIN!

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz