Küresel piyasalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin endişeler ve merkez bankalarının destekleyici politikalarını fiyatlama konusundaki zorluklar nedeniyle karışık bir seyir izliyor.
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu BrandFinance’in açıkladığı Türkiye’nin En Değerli 100 Markası listesine 41. olarak giren KoçSistem, Türkiye’nin En Değerli Bilişim Markası oldu.
İngiltere Merkez Bankası (BoE) beklentiyle uyumlu şekilde politika faizini yüzde 0,10’da tutarken varlık alım programını 100 milyar sterlin seviyesinde artırdı.
Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Aslan, “Küresel ticaret kademeli olarak açılıyor. Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında.” dedi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Nisan 2020 dönemine ilişkin kısa vadeli dış borç istatistiklerini açıkladı.
Garanti BBVA, Londra merkezli haber dergisi Global Economics tarafından "Türkiye'nin Sürdürülebilir Finans Konusunda En İyi Bankası" ve "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" olarak seçildi.
Yeni Renault Clio, Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili“ yarışmasında birinciliği elde etti.
18 Haziran 2020 tarihli ve 31159 sayılı Resmi Gazete
Küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken, bugün açıklanacak İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) kararları takip edilecek.
Küresel enerji sektöründe 2021-2023 yıllarında toplam 3 trilyon dolar yatırım yapılarak yılda 9 milyon istihdam yaratılması öngörülüyor.
Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü’nün (UNCTAD) hazırladığı 2020 yılı “Dünya Yatırım Raporu”na göre, Türkiye’ye giren uluslararası yatırımlar 2019'da yüzde 35 azaldı.
İstanbul, Ankara ve Bursa'da yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi.
Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına Türkiye'nin adayı eski AB Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır seçildi.
Avrupa Birliği, Fiat Chrysler Automobiles ve Fransız PSA'nın birleşme teklifine ilişkin soruşturma başlattı.
Türkiye Varlık Fonu (TVF), Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin yüzde 26,2 oranında hissedarı oluyor.