Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner: "Attığımız imzayla 2023 yılına kadar plastik kullanımımızı 11,5 ton azaltarak minimum seviyeye indirmeyi taahhüt ediyoruz"
Türkiye otomobil pazarı motor tipine göre değerlendirildiğinde mayıs sonu itibarıyla benzinli otomobiller pazarda ilk sırada yer aldı.
COVID-19 dünyada ve Türkiye’de iş dünyasında pek çok alanda kesintilere neden oldu. Peki, bunca belirsizliğin hüküm sürdüğü ortamda şirketlerin yeni ürün/ hizmet lansman planları nasıl etkilendi?
Cardata, 300 bin TL’ye kadar olan sıfır kilometre otomobilleri analiz etti. Buna göre şu an piyasada sıfır otomobiller arasında 300 bin TL’ye kadar sadece 217 model kalmış durumda.
Bahar detoksu ile zayıflamaya ne dersiniz? İşte uzman diyetisyen Zehra Bora'dan bahar detoksu önerileri, tarifler ve 3 günlük örnek beslenme listesi...
Beyaz Saray Sözcüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Biden’ın 14 Haziran’da Brüksel’de yapacakları ikili görüşme ile ilgili 'Bu, Başkan Biden’ın ikili görüşmenin önemli olduğunu hissettiği bir fırsat' dedi.
Küresel piyasalarda karışık bir seyir izlenirken, yatırımcılar bugün ABD'de açıklanacak enflasyon verisi ile Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) toplantısına odaklandı.
Sağlık Bakanı Koca, bugün itibarıyla 45 yaş üzerindekilerin aşılanmaya başlayacağını belirtti, "Gelecek pazartesi günü 40 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız aşı programına dahil edilmiş olacak" dedi.
Çıkan sonuçlara göre, COVID-19’un hızlandırıcı etkisiyle birlikte şirketlerin yüzde 71’inin iyi tanımlanmış 3 yıllık dijitalleşme yol haritası bulunuyor.
Brand Finance, 2021 yılına ilişkin “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasını tamamladı. En değerli 100 marka arasına 7 yeni marka dahil oldu.
Esnafa hibe desteği ödemelerinde başlangıç tarihi belli oldu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafa hibe desteği ödemelerine 10 Haziran tarihi itibariyle başlanacağını belirtti.
Tekstil dünyanın en büyük ikinci kirleticisi. Çabasan Tekstil'le sürdürülebilir üretim yaptıklarını söyleyen Şahin Balcıoğlu, “AB'de zorunlu tekstil atığı ayrıştırmasına yıllar önce başladık” diyor
Zor bir yılın ardından, bir yandan pandemiyle, bir yandan işiyle boğuşan babalarımıza hediye seçmek için küçük tavsiyelerimiz.
Pandeminin etkisinin 2021 içinde geçmesi ve iş dünyasının normal düzenine geri dönmesi bekleniyor ama iş dünyasından gelen bazı sinyaller hiç de öyle değil.
Koronavirüs salgınında hijyen ürünlerine talep artınca Aksan Kozmetik, yüzde 300 büyüyerek bir rekor kırdı. Cirosunu 3, ihracatını 2,5 kat artıran şirket, bu ivmeyi koruyarak büyümeye odaklanacak.