Özyeğin'den HSBC açıklaması

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin HSBC Türkiye'nin kart müşterisi portföyü satışıyla ilgili olarak, bu konuyla diğer şirketler kadar ilgilenmediklerini söyledi.

5.06.2015 16:51:140
Paylaş Tweet Paylaş
Özyeğin'den HSBC açıklaması
Özyeğin, "2. Avea Genç CEO Buluşmaları"nın açılışında yaptığı konuşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyeğin, Türkiye'deki bankacılık faaliyetlerini küçültmeyi hedefleyen HSBC'nin kart müşterisi portföyüne Fibabanka'nın talip olduğu yönünde çıkan haberlere ilişkin, "Bu konuda konuşulacak hiçbir şey yok, resmi bir şey yok. Diğerleri kadar yakın ilgilenmiyoruz" diye konuştu. 

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yaz